En Güzel Yeni İş Tebrik Mesajları
top of page

En Güzel Yeni İş Tebrik Mesajları

Güncelleme tarihi: 5 gün önce

Yeni iş tebrik mesajı, gönderdiğiniz hediyeyi kişiselleştirecek ve oldukça özel kılacaktır. Peki bu mesajı yazarken nelere dikkat etmeliyiz?


  1. Samimi olun! Karşınızdaki kişiye en içten ve samimi duygularınızda hem onu motive edecek hem de tebrik edecek bir tondan yaklaşın.

  2. Kişinin ismini muhakkak kullanın. Notu ona hitap ederek başlayabilir ya da biterken tebriğin sonunda şahsına ithaf edebilirsiniz. İsimsiz bir not hem nezaketten uzak hem de yapay olacaktır.

  3. İyi dileklerde bulunun ve sevgi dolu olun. Sevginizi dile getirmekten, başarılarından bahsetmekten ve onunla duyduğunu gururu dillendirmekten çekinmeyin. Bu konuda mümkün olduğunda bonkör olun.


Yeni iş için tebrik mesajı örneklerini sizler için derledik!


  • Başarıların daim olsun! Eğitim hayatında verdiğin emeklerin karşılığını alacağın; özel hayatında olduğu gibi çok sevilip sayılacağın bir iş hayatın olsun. Sana güveniyoruz.

  • “Bir gün işe sıkılarak gidersem o mesleği bırakırım.” Her gün dans ederek işe gittiğin, keyifle içerisinde bulunduğun, geliştiğin ve geliştirdiğin bir iş hayatın olsun! Seninle gurur duyuyoruz.

  • Bugünkü heyecanını hiç kaybetmemen dileğiyle! Canım kızım/oğlum, ilk iş deneyimin sana güzel bir kariyer temeli, mutluluk ve başarı getirsin. Seni çok seviyorum!

  • Canım Karıcım/Kocacım, aylardır beklediğin ve sonuna kadar hak ettiğin terfini aldın! En az senin kadar mutluyum. Bu süreçte sana yol arkadaşlığı yapmama izin verdiğin için teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim. Seni çok seviyor ve seninle çok gurur duyuyorum.

  • Yeni işin hayırlı olsun eski mesai arkadaşım… Gitmene çok üzülmüş olsam da hayal ettiğin yerde ve hedeflerine emin adımlarla koşuyor olman beni çok mutlu ediyor. Umarım yollarımız bir yerde tekrar keşidir. Başarıların daim olsun canım dostum!



Arkadaşa Yeni İş Tebrik Mesajı


Arkadaş yeni iş tebrik mesajı örnek cümleleri şu şekilde sıralanabilir:

  • “Yeni işinde daima huzurlu ve mutlu olmanı diliyorum. Seni daha da güzel yerlerde göreceğimize olan inancım tam. Yeni işin kutlu olsun.”

  • “İş hayatında başarının daima seninle olmasını diliyorum. Yeni işin hayırlı olsun.”

  • “Bir insanın işinde yükselmesini sağlayan çalışkanlığı ve azmidir. Daha da güzel yerlerde olacağına inanıyorum. Yeni işini yürekten kutlarım.”

  • “Attığın her adımda daha iyi yerlerde olacağına inancım tam, tıpkı şimdi olduğu gibi. Yeni işini en içten dileklerimle kutluyorum, ilk iş gününde başarılar dilerim.”

  • “Bugün yeni hayatının ilk günü. Mutluluğun ve başarının daima seninle olmasını diliyoruz, yeni işin kutlu olsun. Seni seviyoruz.”

  • “En içten düşüncelerimle söylüyorum ki, bu yeni iş senin önüne çok güzel fırsatlar getirecek. Umudunun ve inancın daim olsun, yeni işin kutlu ve huzurlu olsun.”

  • “Emeklerinin karşılığını sonuna kadar alacağın, çok sevdiğin ve çok sevildiğin bir çalışma hayatın olmasını dilerim, başarıların daim olsun güzel arkadaşım.”

  • “En başarılı eleman olma yolunda bir adım ilerlemişsin! Tebrik ediyor ve hak ettiğin yerlere gelmeni diliyorum!”

  • “Kariyerinde yeni bir kapı aralandı. Ayaklarının geri değil, koşarak ileri gittiği bir çalışma hayatın olmasını dilerim güzel arkadaşım!”



Sevgiliye Yeni İş Tebrik Mesajı


Sevgiliye yeni iş için tebrik mesajı örnek cümleleri şu şekilde sıralanabilir:

“Yeni işinde başarının seninle olması dileğiyle hayatım. Daima senin yanındayım, seni seviyorum.”

“Yaşamındaki yeni başlangıcın kutlu olsun sevgilim. Şu anda yanında olamasam bile tüm kalbimle seninleyim. Seni çok seviyorum.”

“Dünyanın en çalışkan ve başarılı insanının bugün yeni işindeki ilk günü. Yeni işinin ilk gününde sana bol şans diliyorum biricik sevgilim, mutluluk daima seninle olsun.”

“Yürüdüğün bu yolda daha da iyi yerlere geleceğini biliyorum hayatım. Daima senin yanında olduğumu bil, yeni işin hayırlı olsun sevgilim. Seni çok seviyorum.”



Eşe yeni iş tebrik mesajı örnek cümleleri ise aşağıdaki gibidir:

  • “Her adımında başarıyı da peşinden sürükleyeceğine olan inancım sonsuz canım eşim. Yeni işinde başarıdan başarıya koşman dileğiyle. Seni çok seviyorum.”

  • “Yeni işinde başarının ve huzurun seninle olması dileğiyle hayatımın anlamı. Yeni işin yeni başarılar getirsin, seni seviyorum.”

  • “Sevgilim iş hayatına hoş geldin. Yeni işinde mutluluk ve başarı seninle olsun.”

  • “Bu önemli adımı attığın için seni kutluyorum Aşkım. Yeni işinde başarılarının artarak devam etmesini dilerim. Senin her zaman en iyisini başaracağına inanıyorum Sevgilim. Seni seviyorum.”

  • “Yürüdüğün bu yolda daima senin yanında olacağım ve elini hiç bırakmayacağım hayatım. Yüreğimdeki tüm güzel dilekler senin için, yeni işin kutlu olsun.”

  • “Bu mutlu anını seninle yaşamak için her şeyimi veririm hayatımın anlamı. Yeni işinde seni tebrik ediyorum. Çok daha iyi yerlere geleceğini biliyorum. Seni çok seviyorum sevgilim.”



En Güzel Hediye: Konsept Hediye Kutuları


Yeni iş için bir diğer önemli husus tabiki hediye seçimi. Artık çok sıkılmadık mı masadan taşan ve 2-3 günde kuruyup işlevselliğini yitiren çiçeklerden? Evet dediğinizi duyar gibiyiz. İşte tam da bunun için buradayız. Schocolate olarak hazırladığımız konsept hediye kutularının içerisinde yeni iş kutlama kategorisi de bulunuyor. Bu konseptte yer alan 3 farklı kutuyu gelin birlikte inceleyelim.


  1. Kahve Keyfi Konsepti: Paket dahilinde tercihinize göre çekirdek ya da öğütülmüş şekilde 3 çeşit kahve; Peru, Colombia, Kostarika, Kenya ve Guatemala seçenekleriyle geniş kahve yelpazesi; kahve fincanı, french press ve cam termos yer almaktadır.

  2. Great Yeni İş Konsepti: Kutu dahilinde özel olarak paketlenmiş Türk kahvesi ve kahve fincanı; dolma kalem ve Machiavelli’nin Prens kitabı mevcuttur.

  3. Only Way Yeni İş Konsepti: Paket dahilinde 100 gr çekilmiş Peru kahve, mini tükenmez kalem, mini kolonya ve defter yer almaktadır.


Sipariş vermek ya da ürünlerle ilgili daha fazla bilgi almak için online mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.






2.032 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page