Konsept Hediye Kutusu Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler
top of page

Konsept Hediye Kutusu Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Güncelleme tarihi: 22 Eki 2023

“Seni seviyorum” demenin en güzel yolu sevdiğiniz kişinin hoşuna gidebilecek, onu tanıdığınızı gösteren güzel bir hediyedir. Bu hediyeler zaman içerisinde tekrara düşer ya da özel günlere bağlı olarak standart haline gelir. Hediyeleşme rutininize yaratıcı bir yaklaşım olarak konsept hediye kutuları imdadınıza yetişiyor. Böylece hem hediye alacağınız kişinin sevdiği pek çok şeyi bir kutuda toplayabilir hem de yenilikçi hediyelerle karşınızdakini özel ve benzersiz hissettirebilirsiniz.

Peki konsept hediye kutusu hazırlanırken nelere dikkat edilmeli? Adım adım tüm süreci birlikte inceleyelim:

  • Hediye alacağınız kişinin sevdiği ve değer verdiği şeylerin bu kutu içerisinde yer alması oldukça önemli.

  • Hediye kutusunun içerisinde yaratıcı ve yenilikçi dokunuşların olması karşı tarafı mutlu edecektir. Hediye alacağınız kişinin sevdiği bir dizi ya da filmle ilgili stickerlar, sevdiği ressama ait mini bir tablonun replikası, eğlenceli bir çorap ya da taşınabilir motive kartları bunlara örnek olabilir.

  • Hediye kutusunun dekoratif olması ve sonrasında da ev, ofis gibi yaşam alanlarında saklama alanı olarak kullanılması hediyenin hem dönüşümü hem de sürekli sevdiğiniz kişinin yanında olmasına hizmet edecektir.



Konsept Hediye Kutusu Nasıl Hazırlanır?

Konsept hediye kutusu hazırlarken nelere dikkat edeceğimizi inceledik. Şimdi sıra bu dikkat edeceğimiz unsurları göz önünde bulundurarak konsept hediye kutuları hazırlık aşamasında:

  1. Hediye alacağınız kişinin sevdiği yiyecek, içecek, dekoratif obje ve hobi ürünlerini listeleyin.

  2. Yaptığınız bu liste içerisinde hediye vereceğiniz özel gün ya da olaya uygun olanları işaretleyin.

  3. Belirlediğiniz ürünleri internetten araştırın ve bir kutuya sığabilecek mini boylarını bulup satın alın.

  4. Dekoratif ve hediyelere uygun tatlı bir kutu edinin.

  5. Kutunun içerisine hediyelerin sallanmaması, dağılmaması ve dekoratif durması açısında renkli kağıtlarla, süslü süngerlerle kutunun içerisini de dekoratif hale getirin ve ürünleri sabitleyin.

  6. Kutunun dışını sticker, fiyonk, ambalaj gibi ürünlerle süsleyin ve sevdiklerini mutlu etmek için son dokunuşları yapın.




Konsept Hediye Kutusu Nereden Alınır?

Sevdiklerimiz için emek vererek incelikli hediyeler hazırlamak oldukça kıymetli. Fakat bunun yanı sıra hayat koşuşturmasında ve yoğun iş temposunda bunun için büyük vakitler ayırmak da oldukça imkansız görünüyor. Tam da bu zamansızlıkta konsept hediye kutusu satın alabileceğiniz Schocolate sizler için sevdiklerinize en uygun içeriklerde konsept hediye kutuları hazırlıyor. Özel günlere göre kategorize edilmiş hediye kutular olduğu gibi hediye alacağınız kişilere yakınlığınıza göre de çeşitlendirilmiş hediye kutuları mevcut. Tüm bunların da yanı sıra sitede yer alan ürünlerden seçip özelleştirerek yani sevdiğiniz kişi için kişiselleştirerek özel hediye kutuları da hazırlayıp satın alabilirsiniz. Geniş ürün gamı ve konsept çeşitliliği ile Schocolate, her durum ve kişiye uygun hediyelerle doğum günlerinde, yılbaşlarında, terfi kutlamalarında ve daha nice özel günlerde yanınızda.




17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page