Schocolate ile Kendi Hediye Kutunu Oluştur
top of page

Schocolate ile Kendi Hediye Kutunu Oluştur

Güncelleme tarihi: 22 Eki 2023

Schocolate ile özel günlerde kendi hediye kutunu oluşturmak mümkün. Doğum gününden iş tebriklerine kadar farklı malzemeler ekleyerek zevkinize uygun tasarımlar ile konsept hediye kutunuzu hazırlayabilirsiniz. Konsept hediye kutusu hazırlama, sevgiliye hediye kutusu hazırlamayı ve doğum günü gibi özel günlerde nelere dikkat edilmesi gerektiğini birlikte inceleyelim.



Konsept Hediye Kutusu Yapımı

Konsept hediye kutuları farklı özel günlerde sevdiklerinizi mutlu etmek kullanabileceğiniz hediyelerdir. Konsept hediye kutularını değerlendirebileceğiniz özel günler aşağıdaki gibidir.


  • Doğum Günü: Yeni bir yaş alırken sevdiğiniz kişileri konsept hediye kutusu ile mutlu edebilirsiniz.

  • Kariyer-Yeni İş-Terfi: Yeni bir terfi alma ya da ilk iş gününde ofise uygun malzeme seçimleri ile hediye kutusu hazırlamayı tercih edebilirsiniz.

  • Bebek-Doğum Tebrik: Doğum tebriği için yeni anneleri hediye kutusu ile sevindirebilirsiniz.

  • Teşekkür: Herhangi bir durum için teşekkür etmek istediğiniz kişilere konsept hediye kutusu gönderebilirsiniz.

  • Geçmiş Olsun: Sağlık durumlarında sevdiğiniz kişilere geçmiş olsun mesajı göndermek için hediye kutularını tercih edebilirsiniz.

  • Özür Dileme: Birinden özür dilemek istediğiniz zamanlarda, güzel bir not ekleyerek konsept hediye kutusu gönderebilirsiniz.


Konsept hediye kutusu yapımında tema seçimi yapabilir ve dilediğiniz malzemeleri kutunun içerisine dahil edebilirsiniz. Kahve, kahve kupası, ekstra çikolatalar, Türk kahvesi fincanı, french press, cam matara, V60 seramik dripper, kitap, defter, kalem ve hesap makinesi gibi ofis malzemeleri, çeşitli sanatçılardan puzzle, balkabağı mumu, mini küre mum, kuru çiçek ve kokulu taş aranjmanı gibi dekoratif malzemeler, kar küresi, oyuncak, projeksiyon kolye veya kolonya gibi seçenekleri konsept hediye kutusunun içerisine dahil edebilirsiniz. Seçtiğiniz temaya uygun olarak kutu süslemesi ve not ile sevdiğiniz kişiye hediyeyi gönderebilirsiniz.



Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlama

Sevgiliye hediye kutusu hazırlama aşamasında bazı noktalara ekstra önem verilmelidir. Konsept hediye kutusu yapımında sevgiliniz için hazırlarken dikkat etmeniz gereken şeyleri inceleyelim.


  • Sevginizin kişisel zevklerine ve hobilerine dikkat edin. Örneğin, sevginizin bir kitap okuyucusu ise, onun severek okuyacağı bir kitabı hediye kutusuna dahil edebilirsiniz.

  • Hediyenin anlamlı olmasına dikkat edin. Örneğin, sevgilinizle birlikte geçirdiğiniz bir anı hatırlatan bir hediyenin anlamlı olacağını bilmelisiniz.

  • Hediyenin güzel bir şekilde paketlenmiş olmasına dikkat edin. Örneğin, sevginizin favori renklerinden birine uygun bir kutu seçebilirsiniz.

  • Hediyenin üzerine bir not yazın. Sevgilinizin sizin için ne kadar özel olduğunu anlatabilmek için ona özel bir not yazabilirsiniz.

  • Hediyeyi sunarken sürpriz etkisi yaratmak isteyebilirsiniz. Örneğin, sevgilinizin beklemediği bir zamanda veya yerde hediye vermek sürpriz etkisi yaratabilir.





Doğum Günü Hediye Kutusu Nasıl Hazırlanır?

Doğum günü hediye kutusu hazırlama aşamasında dikkat etmeniz gereken şeyler bulunur.


  • Tema belirleyin: Doğum günü hediyesinde belirli bir tema kullanmak istiyorsanız, kutunun içerisindeki tüm hediyelerde bu temayı yansıtmak önemlidir.

  • Hediyelerin uyumlu olmasına dikkat edin: Hediyeler arasında estetik ve tematik uyum sağlamak için doğru seçimler yapmalısınız. Örneğin, kahve fincanı, mum ve kahve gibi hediyeler arasında uyum sağlamak için renk ve desenleri aynı olmalıdır.

  • Hediyelerin kaliteli olmasına özen gösterin: Hediyelerin kaliteli olması önemlidir, çünkü hediye ettiğiniz kişi, onun için hazırladığınız bu hediyeyi uzun süre kullanacaktır.

  • Hediyelerin paketlenmesinin estetik olmasını sağlayın: Hediyelerin güzel bir şekilde paketlenmiş olması önemlidir. Örneğin, mumları kutunun içine yerleştirerek, kahve fincanını ve kahveyi kutunun üstüne yerleştirerek daha estetik bir görünüm elde edebilirsiniz.

  • Kutunun süslemesine dikkat edin: Hediyenizi sunarken kutunun dışını süsleyebilirsiniz. Sevgilinizin favori renklerinden birine uygun bir süsleme yapabilirsiniz.

47 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page