Çok İşinize Yarayacak 5 Kurumsal Hediye Fikri
top of page

Çok İşinize Yarayacak 5 Kurumsal Hediye Fikri

Güncelleme tarihi: 19 Şub 2023

Kurumsal hediyeler seçerken hediye edeceğiniz kişinin istek ve ihtiyaçlarını dikkate almak gerekir. Özel günlerde iş arkadaşınıza alacağınız bir hediye veya terfi alan sevdiğinize vereceğiniz bir hediye kutusu, hediye ettiğiniz kişiyi oldukça mutlu eder ve motivasyonunu yükseltir. Kurumsal hediye almanız gerektiği zamanlarda size yardımcı olacak yeni iş hediyesi fikirleri için okumaya devam edin.





Ofiste Çalışan Birine Ne Hediye Alınır?

Ofiste çalışan birine hediyeler verirken, onların kişisel tercihlerine, hobilerine ve ihtiyaçlarına göre seçim yapabilirsiniz. Özellikle ofis içerisinde kullanılabilecek malzemelerden seçim yapmak işlevsellik anlamında da yardımcı olabilir. Bu aşamada dolma kalem, hesap makinesi, renkli kalem, defter ya da dekorasyon alanında newton topları tercih edilebilir. Bunun yanı sıra hediye edeceğiniz kişi ofis içerisinde sürekli olarak kahve tüketiyorsa kahve konseptli bir kutu oluşturulabilir. Bu kutunun içerisine kahve kupası, filtre kahve, french press ya da Türk kahvesi fincanı gibi eşyalar konulabilir.


Ofiste çalışan sevdiklerinize hediye etmek için kurumsal konsept hediye kutularına buradan ulaşabilirsiniz.




İş Yeri Açan Arkadaşa Ne Hediye Alınır?

İş yeri açan arkadaşınıza tebrik etmek için birçok farklı hediye alabilirsiniz. İlk seçenek dekoratif bir ürün olabilir. Arkadaşınız aldığınız dekoratif ürünü iş yerinin güzel bir köşesinde değerlendirebilir ve baktıkça sizi hatırlayabilir. Aynı zamanda ofisinde kullanabileceği malzemeler hediye etmek de mantıklı olacaktır. Bu eşyalardan bir kit oluşturmak daha işlevsel olmasını sağlayabilir. Çikolatalardan kahvelere, ofis malzemelerinden defterlere kadar birçok malzemeyi kutuya dahil edebilirsiniz.




Terfi Alan Birine Ne Alınır?

Terfi alan birini tebrik etmek için daha sade bir hediye tercih etmek daha iyi olabilir. Bu nedenle abartıdan uzak fakat işe yarayan, fonksiyonlu hediyeler tercih etmek mantıklı olacaktır. Defter, çikolata, kahve gibi birkaç hediyeyi bir araya getiren terfi hediye kutusu tercih edebilirsiniz. Kutunun konseptini de terfiye uygun olarak seçmek çok iyi olacaktır.






Yeni İş Tebriği İçin Ne Hediye Gönderilir?

Yeni bir işe başlamak her zaman heyecan verici ve bazen gergin bir deneyimdir, bu nedenle arkadaşlarınızı güzel hediye ile ödüllendirmek iyi bir fikirdir. Yeni iş hediyesi onlara iyi şanslar dilemenize ve başarılarından daha da gurur duymalarına yardımcı olur. Yeni iş tebriği için akla ilk gelen hediye çiçek olsa da daha yaratıcı hediyeler bulmak mümkündür. Bunlardan ilki çikolata olabilir. Güzel bir başlangıç için lezzetli bir hediye fikri oldukça iyidir. Bunun yanı sıra hediye kutusu oluşturmak da kurumsal hediye fikri olarak değerlendirilebilir.




İş Arkadaşına Ne Hediye Alınır?

İş arkadaşınıza hediye alırken ilk önce arkadaşınızın kişiliğini, hobilerini, ihtiyaçlarını ve isteklerini değerlendirmeniz gerekir. İş arkadaşınızın son zamanlarda ihtiyacı olan bir şeyi veya hobisi ile ilgili bir malzemeyi hediye olarak verebilirsiniz. Örneğin; bir puzzle veya bir kitap iyi bir seçenek olabilir. Bunun yanı sıra kendiniz oluşturacağınız bir hediye kutusu ile kişiselleştirilmiş bir hediye hazırlayabilirsiniz.


Schocolate ile kendi hediye kutunuzu oluşturabilir ve sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

Hediye kutunuzu oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page