İş Arkadaşlarınıza Tatlı Bir Hediye: Çikolata Kutuları
top of page

İş Arkadaşlarınıza Tatlı Bir Hediye: Çikolata Kutuları

Güncelleme tarihi: 16 Ara 2022



Aynı ortamda çalışmak, bireyler arasında bir yakınlık bağının oluşmasını sağlar. Özellikle uzun yıllar boyunca aynı insanlar ile birlikte olmak, bu bağları pekiştirir. Öyle ki zaman zaman iş arkadaşları, özel hayatın da ayrılmaz bir parçası haline gelir. Bu gibi durumlarda da iş arkadaşlarının doğum günlerinde ya da onlar için özel anlam ifade eden günlerinde hediye almak önem kazanır. İş arkadaşına hediye almak isteyenler için, alternatifler daha kısıtlıdır. Ayrıca hangi arkadaşa ne tür bir hediye alınacağına karar verebilmek de bazen zor gelebilir. Çikolata kutuları, bu noktada bir kurtarıcı görevi üstlenir.


İş Arkadaşınıza Nasıl Hediyeler Alabilirsiniz?

İş arkadaşına hediye almayı düşünenler için pek çok seçenekten söz edilebilir. Bu konuda karar vermekte zorlananlar için, aşağıdaki hediye fikirlerine göz atılabilir:

· Masa İsimliği: Ofis ortamında çalışan bireylerin, çalışma arkadaşlarına alabilecekleri en anlamlı ve kullanışlı hediyelerden biri masa isimlikleridir. Pirinç ya da daha farklı malzemeler üzerine isim ve unvan yazılarak hazırlanan bu ürünler, iş arkadaşları için manevi önem arz eden bir hediye olarak verilebilir.

· Dekoratif Masa Çiçekleri: Her durum ve her insan için uygun hediyelerden olan çiçekler de iş arkadaşlarına verilebilir. Ancak canlı çiçeklerin ofis ortamındaki ömrü çok olmayacağı için, dekoratif masa çiçekleri tercih edilebilir.

· Biblo: Biblolar, çalışma masalarında en sık rastlanan dekoratif ürünlerden. Eğer hediye alınacak iş arkadaşının biblolara ilgisi varsa, sevdiği bir karaktere ya da kahramana ait bir biblo hediye edilebilir.


Yakınlığınıza Göre Hediye Alternatifleri

İş arkadaşlarına alınabilecek hediye alternatifleri çoğaltılabilir. Ancak bu noktada yakınlığa dikkat edilmesi tavsiye edilir. Çok samimi olunmayan, ancak aynı ortamda çalışıldığı için küçük bir hediye alınmak istenen bireylere biblo, dolma kalem, ajanda ya da takvim, akıllı günlük gibi hediyeler verilebilir. Bununla birlikte, samimi olunan ve küçük bir hediye ile geçiştirilmek istenmeyen bireyler için, daha ciddi hediyelerin alınması gerekir. Masa arkası için iyi bir tablo bu noktada önerilebilir.


Her İş Arkadaşınıza Alabileceğiniz: Çikolata Kutuları

Hediye denildiği zaman çoğu kişinin aklına kalıcı şeyler gelir. Alınan hediyenin kalıcı olmaması, ömür boyu kullanılamaması, onun değerini düşürecekmiş gibi algılanır. Oysa bu tamamen bir yanılgıdır. Önemli olan, hediye alınacak kişiyi hatırlamak ve mutlu olmasını sağlamaktır. İş arkadaşına hediye almak isteyip, ne alabileceği konusunda kararsızlık yaşayan kişiler için hediyelik çikolata kutuları da iyi bir alternatif olarak gösterilebilir. Farklı lezzetlerin bir arada yer aldığı bu kutular, hemen tüketilebilen ürünler olarak görülse de damakta bırakacağı tat ve yüzde yaratacağı tebessüm ömür boyu devam eder. Siz de yakın ya da uzak fark etmeksizin iş arkadaşlarınıza hediye olarak Schocolate çikolata kutularını tercih edebilirsiniz.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page