Yeni Doğan Bebekler İçin Bebek Çikolatası
top of page

Yeni Doğan Bebekler İçin Bebek Çikolatası

Güncelleme tarihi: 16 Ara 2022

Yeni doğan bebekler için hediye götürmek, kültürümüzde önemli bir yere sahip. Eski tarihlerden beri, yeni doğan bebekle birlikte bereket geleceğine dair taşınılan inanç, yeni doğan bebeklere atfedilen önemin temel nedenlerinden biri. Yeni doğan bebekler için götürülebilecek pek çok hediye alternatifi var. Bebek çikolatası da bu alternatifler arasında. Esasında her duruma uygun bir hediyelik olan çikolatalar, renk ve paketleme seçenekleri ile yeni doğan bebekler için uygun bir hale getirilebiliyor. Ayrıca ebeveynler de bu çikolatalardan alarak, yeni doğan bebeği ziyarete gelen misafirler için ikram edebilirler.


Kız ve Erkek Bebek Çikolataları

Gerek yeni bebeği olan bir çifte hediye götürmek için gerekse de eve yeni doğan bebek ziyaretine gelen misafirlere ikram etmek için bebek çikolatası alınacağı zaman, dikkat edilmesi gereken bazı hususlar mevcut. Çikolatanın cinsiyet rengi ile uyumlu olması, bu hususlardan biri. Toplumda erkeklerle ya da kadınlarla eşleştirilmiş olan bazı renkler bulunur. Bu doğrultuda kız bebekler için genellikle pembe renkli çikolatalar tercih edilir. Ancak kırmızı ve turuncu ambalajlı çikolatalar da kız bebekler için uygun sayılan renkler arasında yer alır. Erkek bebeklerin ana rengi ise mavidir. Koyu bir maviden ziyade, bulut renginde açık tonlu bir mavi ambalaja sahip çikolatalar, erkek bebekler için düşünülebilir.



İsimli Bebek Çikolataları

Bebek çikolatası seçiminin bir diğer püf noktası ise bu çikolataların üzerinde bebeğin isminin bulunması. Elbette bu bir zorunluluk değil. Yani üzerinde herhangi bir şey yazmayan çikolataları da misafirlere ikram etmek ya da yeni doğan bebek için hediye olarak götürmek mümkün. Ancak bebek çikolatasının gerçek anlamını bulabilmesi adına, isimli çikolataların tercih edilmesi daha doğru. Bebeğin ismi yalnızca çikolatanın kutusunda yazabileceği gibi, kutu içerisindeki her bir çikolatanın ambalajında da ayrı ayrı yazılabilir. İsimli bebek çikolataları isteğe özel hazırlandıkları için, birkaç gün önceden sipariş verilmesi gerekir.


Bebek Çikolatası Çeşitleri

Bebek çikolatalarına duyulan talebin her geçen gün artması, bebek çikolatası çeşitlerinin artmasını da beraberinde getirdi. Madlen çikolatalar, hediyelik ya da ikramlık bebek çikolatası çeşitleri içerisinde en çok tercih edilen ürünler. Kare biçimli madlen çikolataların genellikle sade ve sütlü olmak üzere iki türü mevcut. Farklı damak tatlarına hitap edebilmek adına, her iki türün bir arada olduğu kutuların tercih edilmesi daha doğru olur. Draje çikolatalar da bebek çikolatası olarak iyi bir alternatiftir. Draje çikolatalar, madlen çikolataların yanında ikram edilebileceği gibi; ayrı kutular halinde de sunulabilir. Fındık ve krema dolgulu çikolatalar da bebek çikolatası olarak kullanılabilir.


Schocolate Bebek Doğum Çikolataları

Günümüzde bebek çikolatası almak için alternatifler oldukça fazla. Özellikle internetin sağladığı olanaklarla birlikte, fiziki sınırların ötesine geçerek daha kaliteli markalara erişim sağlayabilmek ve onlardan sipariş verebilmek mümkün. Ancak online çikolata alışverişinde, doğru marka seçimi son derece önemli. İyi paketlenmeyen ve taşınırken yeteri kadar özen gösterilmeyen çikolatalar kolayca lezzet kaybına uğrayabilir. Bununla birlikte alınacak bebek çikolatasının iyi ve özenli bir şekilde paketlenmiş olması da seçilen firmayı doğrudan ilgilendirir. Bu yüzden de kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden emin olunan bir firmanın tercih edilmesi önerilir. Faaliyete başladığı günden beri imal ettiği yüksek kaliteli çikolataları ve müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla sektörde önemli bir yer edinmeyi başaran Schocolate, bebek çikolatası konusunda da büyük bir çeşitliliğe sahip. Siz de bebeğinizi ziyarete gelen misafirlerinize ikram etmek ya da yeni doğan bebek ziyaretine gitmek için hediye çikolata almak istiyorsanız, gönül rahatlığı ile Schocolate’yi tercih edebilirsiniz.


54 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page