Sevgililer Günü İçin Sıcak ve Özel El Yapımı Hediyeler
top of page

Sevgililer Günü İçin Sıcak ve Özel El Yapımı Hediyeler

Yılda bir kez kutlanan sevgililer günü, sevgililerin birbirlerine karşılıklı hediyeler aldıkları ve birbirlerini mutlu etmek için çeşitli aktiviteler düzenledikleri özel bir gün. Her ne kadar sevgi bir gün ile sınırlı olmasa da bu özel gün sembolik bir öneme sahip. Bu özel günde sevgilisine hediye almak isteyenler için alternatifler oldukça fazla. Ancak klasikleşen hediyelerin dışında, daha özel hissettirecek bir hediye ile sevgilinin gönlü kazanılabilir. Sevgililer günü el yapımı hediyeler bu doğrultuda ele alınabilir. Doğrudan emek vererek hazırlanan el yapımı hediyeler, sevgililer için daha fazla anlam ifade eder. Karşıdaki kişiye kendini özel hissettiren bu hediyeler ile unutulmayacak bir sevgililer günü yaşanabilir. 





Özgün Aşk Notlarıyla Dolu El Yapımı Kartlar


Kartpostallar, bundan 20 yıl öncesine kadar herkesin severek hazırladığı ve özel günlerde birbirlerine gönderdikleri duygu dolu hediyelikler arasında yer alıyordu. Zaman içerisinde kartpostallara duyulan ilgi azalsa da günümüzde hem nostaljik hem de özgün bir hediye verebilmek için iyi bir seçenek. El ile hazırlanacak bu özel hediyelerin üzerine çeşitli aşk dolu notlar eklenerek, eşsiz bir hediye hazırlanabilir. Sevgililer günü için hediye yapımı önerileri arasında etkili bir yere sahip olan el yapımı kartlar; sevgililerin birbirlerine söyledikleri unutulmaz kelimeler, kült haline gelmiş aşk cümleleri, o anda yürekten dökülen duygular gibi metinler ile süslenebilir. Renkli ve kokulu zarfların içerisine konularak bu hediyelerin estetikliği ve kalıcılığı bir kat daha artırılabilir.  


Kişisel Dokunuşlarla Hazırlanan El Yapımı Takı


Sevgili için yapılacak hediyeler arasında el yapımı takılar da önemli bir yere sahip. Farklı takı malzemeleri kullanarak hazırlanabilecek takılar, sevgilinin ömür boyu taşıyabileceği, her baktıkça da o özel günü hatırlayabileceği eşsiz bir fikir. El yapımı takı hazırlamak için doğal taşlar, boncuklar, epoksi reçineler ve daha farklı malzemeler kullanılabilir. Özellikle canlı çiçeklerin üzerine epoksi reçine uygulayarak hazırlanan ve parlak bir dokuya sahip olan kolyeler, sevgililer günü için eşsiz bir fikir olabilir. Kolyelerin yanı sıra yüzük, bileklik, küpe ve daha farklı aksesuarlar sevgiliye özel tasarım takı yapmak için tercih edilebilir. 





Sevgililer Günü Temalı El Yapımı Çikolata Kutuları


Çoğu insan hediyelerin fiziki kalıcılığına odaklansa da esasında önemli olan, hediyenin zihinde kalmasıdır. Bu yüzden de çikolata kutuları da sevgililer günü için el yapımı hediye fikirleri arasında gösterilebilir. Birbirinden lezzetli çikolatalardan oluşan bu kutular ile sevgilinin damağında tat, zihninde tatlı bir anı yaratabilmek mümkün. Üstelik çikolataların lezzeti kadar, çikolata kutularının tasarımları da önemli. Elde tasarlanacak özel çikolata kutuları ile sevgiliye hoş bir sürpriz yapılabilir. Evde el yapımı hediyelik çikolata kutusu fikirleri için internette pek çok örnek mevcut. Ayrıca isteyen bireyler, hayal güçlerinden yola çıkarak kendi tasarımlarını da oluşturabilir. 


Sevgiliye Özel Konsept Kutuları


Konsept kutuları da son yılların en popüler hediyelikleri arasında. Sevgililer günü el yapımı hediyeler arasında gösterilebilecek sevgiliye özel konsept kutusu, sevgilinin hoşuna giden ve o günü temsil eden birden fazla ürünün, hediye kutusuna yerleştirilmesiyle hazırlanır. Örneğin kahve içmeyi çok seven bir sevgili için farklı kahve türleri, kalpli ya da isimli bir kahve fincanı takımı, kahvenin yanında atıştırılabilecek çeşitli atıştırmalıklar ve lezzetli çikolatalar sevgililer günü için özel bir konsept kutusu hazırlamak için kullanılabilir. Başarılı bir konsept kutusu hazırlayabilmek için sevgilinin ilgi alanlarının ve beğenilerinin iyi bilinmesi gerekir. 


Schocolate, sevgiliye hediye almak isteyenlere çok sayıda alternatife sahip. Konsept hediye kutularından, çikolata kutularına varan geniş bir skalada uzanan hediyeler ile siz de sevgilinizi mutlu edebilir, ona unutamayacağı anlar yaşatabilirsiniz. İzmir'in önde gelen çikolata markaları arasında yer alan Schocolate ile İzmir içine aynı gün kurye ile teslimat yaptırabilir, diğer tüm şehirlere de kargo ile ürünlerimizi sipariş edebilirsiniz. 



20 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page