14 Şubat’a Özel Hediye Önerileri
top of page

14 Şubat’a Özel Hediye Önerileri

Güncelleme tarihi: 14 Ara 2023


İnsanların birbirlerini hatırladıkları, birbirlerine karşılıklı hediyeler aldıkları, geleneksel hale gelmiş pek çok özel gün mevcut. Bu günlerden biri olan ve her yıl 14 Şubat’ta kutlanan sevgililer gününde de sevgililer birbirlerine çeşitli hediyeler alarak sevgilerini pekiştirirler. Neredeyse tüm dünyada kutlanan sevgililer gününün en zorlu yanı ise hediye seçimi yapmaktır. Her ne kadar sevgililer günü için alınabilecek hediye alternatifleri çok fazla olsa da insanlar bu geniş ürün yelpazesi içerisinden kolay kolay seçim yapamazlar. Hep en iyiyi alma isteği, sonunda büyük bir kararsızlık sarmalına girilmesine yol açar. Sevgililer gününde hediye seçmekte zorlananlar için aşağıda birkaç 14 Şubat hediye önerileri sıraladık.


Çikolata Kutuları

Çikolata, çoğu kişi tarafından sevgililer günü hediyesi olarak görülmez. Esasında özel gün ve geceler için seçilen hediyeler arasında da çikolatalar yer almaz. Hediyenin mutlaka kalıcı bir şey olması gerektiğine dair yanlış algı, bu durumun temel nedeni. Oysa hediye almanın esas anlamı, o günün unutulmadığını belirtmek ve verilen değeri hissettirmek. Bu yüzden 14 Şubat hediye önerileri arasında çikolata kutularından ilk sırada söz etmek mümkün. Vücuttaki mutluluk hormonlarını harekete geçiren, ağızda unutulmaz bir tat bırakan ve tatlı gülümsemelere neden olan çikolataların sevgililer günü için özel hazırlanmış pek çok türü mevcut. Ancak hediye olarak çikolata almak, diğer hediyelere göre daha fazla hassasiyet gösterilmesi gereken bir husus. Zira bahsedilen etkinin sağlanabilmesi için çikolata seçiminin doğru yapılması son derece önemli.

14 Şubat hediye önerileri arasında yer alan çikolata kutularının doğru seçilebilmesi için aşağıdaki noktaların göz önünde bulundurulması önerilir:

· Alınacak çikolatanın taze olması

· Lezzetinin iyi ve yoğun olması

· İçerisinde alerjen etki yapabilecek ya da sağlık sorununa yol açabilecek maddelerin olmaması

· Hediye kutusunun sevgililer gününe özel bir temada olması

· Kutu içi ürün seçeneklerinin fazla olması

Schocolate’ın sizlere sunduğu yüksek kalite standartlarındaki çikolata kutularına ulaşmak için tıklayınız.



Kişiye Özel Hediyeler

Kişiye özel hediyeler de 14 Şubat hediye önerileri arasında önemli bir yere sahip. Genel kullanım için üretilmiş ürünleri hediye olarak almak yerine, hediye verilecek kişiye özel ürünler tercih etmek isteyenler için tasarlanmış pek çok ürün mevcut. Üzerinde resim ya da kişinin ismi olan bardaklar, isimli tişörtler, kalemler, masa isimlikleri, isimli kolyeler, özel anların ve anıların yer aldığı fotoğraf albümleri ve daha çok sayıda ürün bu doğrultuda anılabilir. Ayrıca hediye satın almak yerine, evde de kişiye özel ürünler hazırlayabilmek mümkün. Bunun için basit malzemelerin kullanılması yeterli.


Çiçek Buketi

Çiçekler, hediye denildiği zaman ilk akla gelen ürünlerden. Belki de insanlar arasındaki en eski hediyelerden biri olan çiçekler, 14 Şubat hediye önerileri arasında anılması gereken ürünlerden. Buket halinde hazırlanacak çiçekler ile sevgilinin gönlünü alabilmek ve onda tatlı bir hatıra bırakabilmek mümkün. Ancak bu noktada seçilecek çiçek türüne dikkat edilmesi lazım. Sevgililer günü için genellikle gül buketleri önerilir. Aşkın, sevginin ve saflığın sembolü olan güller ile yapılacak bir buket, sevgilinin hoşuna gidebilir. Gül buketinin kırmızı ve beyaz renklerden oluşması ise etkisinin artmasını sağlar. Ayrıca papatya da sevgililer gününde tercih edilebilecek çiçek türleri arasında.

Çiçek buketinin yanında bir kutu çikolata da iyi gider! Sweetheart Hediyelik Çikolata Kutu ve Kırmızı Canlı Gül Buketi ürünümüz sayesinde sevdiğiniz kişiye hem çikolata hem de gül buketi gönderebilirsiniz.


Dekoratif Mumluklar

Mumluklar da son yıllarda hediye olarak sıklıkla tercih edilen ürünler arasına girmeye başladı. Özellikle kadınlara hediye olarak alınan dekoratif mumluk modellerini 14 Şubat hediye önerileri arasında sayabilmek mümkün. Bu noktada alınacak hediyenin, kişinin evinin ya da odasının dekoratif yapısı ile uyumlu olmasına dikkat edilmesi gerekiyor.


17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page