Sevgiliye Çikolata Kutusu Nasıl Hazırlanır? Özel Günler İçin Çikolata Kutusu Yapımı
top of page

Sevgiliye Çikolata Kutusu Nasıl Hazırlanır? Özel Günler İçin Çikolata Kutusu Yapımı

Güncelleme tarihi: 22 Eki 2023


Sevginizi, hayatınızı, mutluluğunuzu, huzurunuzu paylaştığınız; en özel anlarınızın eşlikçisi sevgililerinize bir gün değil her gün özel hissettirmek istediğinizi biliyoruz. Sevgililer Günü, doğum günü, yıl dönümü ya da yüzünde tebessüm yaratmak istediğiniz herhangi bir an için size önerebileceğimiz en tatlı, en lezzetli hediye fikri tabi ki çikolata kutusu. Peki “Sevgili hediye kutusuna neler konulur?” “Sevgiliye çikolata kutusu nasıl hazırlanır?” gelin birlikte inceleyelim.




Sevgiliye Çikolata Kutusu Nasıl Hazırlanır?

Sevgiliye çikolata kutusu nasıl hazırlanır?” sorunun cevabı olarak tek tek adımları sizler için ele aldık.

  1. Çikolataları seçin: Öncelikle çikolata kutusunu doldurmak için kullanacağınız çikolataları seçmelisiniz. Özellikle sevgilinizin sevdiği türden çikolatalarını tercih etmelisiniz. Aromaları, kaplamaları, içerikleri tamamen onun sevdiği çikolatalardan oluşmalı. Ayrıca farklı aromaları olan ve özel tasarımları olan çikolataları tercih ederek kutunuzu daha özel hale getirebilirsiniz. Örneğin kalp ve gül şeklindeki çikolatalar sevgiliye hazırlanan hediye çikolata kutularının en favori parçasıdır.

Kalp desenli olarak hazırlanmış Yaldızlı Kalp Çikolata sevdiğiniz kişinin favorisi olabilir.

  1. Kutuyu seçin: Çikolata kutusu, özel bir hediye olduğu için güzel bir kutu seçmek önemlidir. Şık ve romantik bir kutu seçerek sevgilinizin kalbini kazanabilirsiniz. Örneğin kalpli çikolata kutuları, içerisinden balon çıkan kutular ya da sevgilinizin zevkine uygun, sevdiği öğeleri barından kutular en doğru seçimler arasında yer alacaktır. Bunun yanı sıra, kutunun içine ekstra süsleme yaparak kutunuzu daha da özelleştirebilirsiniz. Kutunun içerisine ekleyeceğiniz minik notlar, kalpli, çiçekli süslemeler, kar küresi gibi minik dekoratif öğeler kutunuzu daha da zenginleştirecektir.

  2. Kişiselleştirin: Sevgilinize özel bir hediye vermek istiyorsanız, kutunuzu kişiselleştirebilirsiniz. Örneğin, sevgilinizin isminin baş harflerini kutunun kapağına işleyebilir ya da bastırabilirsiniz. Bu, kutunuzu daha özel hale getirecektir. Sevgilinizin sevdiği renkler, motifler, harf baskıları ve ona özel notlar hediyenizi oldukça kıymetli kılacaktır.

  3. Mesaj ekleyin: Çikolata kutusuna ekleyeceğiniz bir mesaj, sevgilinizi mutlu edecektir. Mesajınızı kutunun kapağına yazabilir veya bir not kağıdı ekleyebilirsiniz. İç kısmına yapışkanlığı bir kağıtla ya da özel bir baskıcı ile anlaşıp bu notu hazırlayabilirsiniz. Hazırlayacağız mesaj ya da not sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi anlatabilir ya da sevdiği bir yazar ya da şairden sevdiği, sizi anlatan bir sözü yazdırabilirsiniz.

  4. Çiçekler ekleyin: Çikolata kutusuna birkaç küçük çiçek ekleyerek kutunuzu daha romantik hale getirebilirsiniz. Küçük bir buket çiçek veya sadece birkaç yaprak, kutunuzu daha özel hale getirecektir. Aynı zamanda minicik saksılarında hem romantik hem tatlı gözüken sukulentleri de tercih edebilirsiniz. Ya da tüm bunlardan bağımsız olarak kutuyla birlikte güzel bir gül, papatya ya da lale buketi satın alıp ek olarak sevgilinize verebilirsiniz.

  5. Hediye kartı ekleyin: Çikolata kutusuna eklemek istediğiniz bir hediye kartı, sevgilinize olan sevginizi ifade etmek için harika bir yoldur. Hediye kartına sevgilinize özel bir mesaj yazabilir veya birkaç romantik söz ekleyebilirsiniz. Bu kartları kendiniz hazırlayabileceğiniz gibi hazır da satın alabilirsiniz. Satın aldıklarınızın içerisinde hazırlanmış notlar ve özel tasarımlar bulunur. Bu sebeple hediye kartlarını hazır satın almanızı hazırlayacağınız farklı bir not ile hediyenizi özelleştirmenizi öneririz.


Sevgilinize Schocolate üzerinden de hediye kutusu hazırlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Konsept hediye kutularından istediğinizi seçebilir içeriğini istediğiniz gibi doldurabilir ve sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Konsept Hediye Kutuları ile sevgilinize hem zahmetsiz hem de güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.


Sevgiliye çikolata kutusu nasıl hazırlanır derseniz işte bu adımları izleyerek hazırlanır! Bu küçük dokunuşlarla sevgilinizin kalbini ısıtabilirsiniz. Peki bunların yanı sıra sevgili hediye kutusuna neler konulur? Aşağıda sizler için listeledik!



Sevgili Çikolata Kutusuna Neler Konulur?

Sevgiliye çikolata kutusu nasıl hazırlanır birlikte inceledik. Şimdiyse sevgili hediye kutusuna neler konulur maddeler şeklinde inceleyeceğiz.

  1. Tabi ki çeşit çeşit çikolata! Sevgilinizin sevdiği çikolata çeşitlerinden farklı tarzlarda seçerek kutunuzu lezzetlendirebilirsiniz. Bitter, sütlü, beyaz çikolatalar ve fındık, karamel, kremalı gibi farklı tatlar tercih edebilirsiniz. Sevgilinizin sevdiği seçimleri yaparak ona, onu ne kadar iyi tanıdığınızı gösterir, aşkınızı perçinlemiş olursunuz.

  2. Kek, kurabiye, jelibon, şekerleme ve drajelerden oluşan minik lezzet paketleri! Çikolata kutusuna farklı tatlar eklemek isterseniz, dilimlenmiş kekler veya küçük kurabiyeler ekleyebilirsiniz. Bu, kutunuzu daha zengin hale getirecek ve sevgilinizin çikolata keyfini tamamlayacaktır. Bunları seçerken yine sevgilinizin tercihlerini ön planda tutar, ortak anılarınız olan şeyleri seçerseniz mutluluğunuz katlanacaktır.

  3. Kutuların olmazsa olmazı sağlıklı atıştırmalıklar! Çikolata kutusuna farklı dokular eklemek isterseniz, kuru meyveler veya çerezler ekleyebilirsiniz. Çikolatalarla uyumlu kuru meyveler arasında kızılcık, kayısı, çilek, böğürtlen yer alabilirken, fındık, badem, fıstık, ceviz gibi çerezler kullanabilirsiniz. Hem sağlıklı hem lezzetli bu dokunuş herkesi mutlu edecektir.

  4. Lezzet bombası Trüf çikolata! Özel bir dokunuş olarak trüf çikolatalar, kutunuzu daha özel hale getirecektir ve sevgilinizin çikolata keyfini tamamlayacaktır.

  5. Mini boy içecekler! Eğer kutunuzu daha da özel hale getirmek isterseniz, çikolata kutusuna sevgilinizin sevdiği mini boy içecekler ekleyebilirsiniz.Kutudaki tüm çikolata ve şekerlemelerle ile iyi bir uyum sağlayacak içecekler hem güzel bir geçiş hem de romantik bir hava yaratacaktır.

  6. Tüm özel günlerin favorisi parfüm, kolye, saat, hediye çeki! Son olarak, bu kutuya birkaç özel hediye de ekleyebilirsiniz. Örneğin, sevgilinize bir parfüm, kolye veya özel bir hediye kartı bu kutuyu zarif ve işlevsel olarak tamamlayacaktır. Bu, kutunuzu daha da özel hale getirecektir ve sevgilinizin kalbini daha da kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Size ilham olabileceğini düşündüğümüz bu fikirleri sevgilinizin kişisel zevklerine ve tercihlerine uygun olarak yorumlayıp kutu hazırlığınıza başlayabilirsiniz!




Sevgiliye Çikolata Kutusu Yapımı

Güzel bir kutu seçin, kişiselleştirin ve kutunuzu romantik hale getirmek için ekstra dokunuşlar ekleyin. Sevgiliniz bu küçük ama özel hediye kutusu kesinlikle sevecektir!





46 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page