Yenidoğan Bebek Hediyesi Fikirleri Bebek Doğum Çikolataları
top of page

Yenidoğan Bebek Hediyesi Fikirleri Bebek Doğum Çikolataları

Güncelleme tarihi: 22 Eki 2023

Hayatın sunduğu en güzel hediyeler biri, yaşamın mucizesi bebekler dünyaya geldiğinde onların doğumunu kutlamak, anne ve babayı kutlamak, aile büyüklerini tebrik etmek için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hastane ziyaretleri, ev ziyaretleri derken bebeğin ve annenin sağlığını da riske etmeden tüm ziyaretlerimizi bir an önce yapmak ve en önemlisi bebeği doya doya sevmek istiyoruz. Tüm bu ziyaretlere elimiz boş gitmemeye gayret ediyor, gidemiyorsak bile ailenin yanında olmak, geleceğe güzel bir anı bırakmak, ağızları tatlandırmak için hediyeler göndermeye çalışıyoruz.

Bu hediyeleri seçerken de uzun uzun düşünüyor hem sağlık sorunu yaratmayacak hem de fayda sağlayacak bir şey seçmeye gayret ediyoruz. Önceden bu hediyeler arasında en popüler olan çiçekti fakat uzunca bir süredir hastanelere çiçek kabul edilmiyor. Aynı zamanda çiçeklerdeki kokuların, tohumların ve polenlerin minicik o yenidoğan için alerjik sorunlar yaratabileceğini biliyoruz. Peki şimdi ne tercih edebiliriz? Tam da bu esnada yardımızıda doğum çikolatası koşuyor. Bebek doğum çikolatası bu sıralar en çok tercih edilen yenidoğan hediyeleri arasında yer alıyor.

Doğum çikolatası ile hem hastane ziyaretlerine gelenlerin hem de ailenin ağzını tatlandırıp bu güzel günü daha da güzel kılabilirsiniz.




Yenidoğan Bebek Hediye Fikirleri

Bebek hediyelik çikolata yenidoğan hediyeleri arasında açık ara birinci sırada yer alıyor. Bir bebeğinin doğumun daha tatlı ne olabilir dersiniz cevabı tartışmasız bebek hediye çikolata olacaktır. Peki doğum çikolatası seçerken nelere dikkat etmelisiniz?


  • Öncelikle annenin varsa bildiğiniz bir alerjisi buna karşı uyaran olmayacak nitelikte bir içerik seçin.

  • Gelen ziyaretçilere de ikram edileceğini göz ardı etmen sayıca fazla bir çikolata seçimi yapın.

  • Biliyorsanız anne ve babanın sevdiği içeriğe sahip bir çikolata seçin.

  • Çeşitliliği bol tutun ve lezzeti katlayın.

  • Mümkün özel ambalajlar ya da süslerle bebek hediyelik çikolata kutunuzu özelleştirin.

  • Umut dolu, duygusal, anlamlı ve dokunaklı bir notla sevdiklerinizin kalbine de dokunun.


Tüm bu maddeleri göz önünde bulundurarak seçip hazırlatacağınız bebek doğum çikolatası sevdiklerinizin gönlünü kazanacaktır.




Yenidoğan Bebek Hediyelik Çikolataları

Bebek hediyelik çikolata seçimini belirleyecek bir diğer konuysa çikolata gönderimini ne zaman ve nereye yapacağınızdır. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu bebek doğum çikolatası kutusunun doğru zamanda doğru yerde olmasıdır. Bu sebeple güvendiğimiz bir marka ile çalışın. Hastane ya da ev adresini doğru, açık ve tarif detayıyla birlikte bildirdiğinizden emin olun. Kargo takibini doğru sağlayın ve teslim alacak kişiyi mümkünse anne, baba ya da bebekle doğrudan ilgilenen babaanne, anneanne, hala ya da teyzelerden seçmeyin.

Çikolatayı sipariş edip ziyaret esnasında takdim etmeniz de bir diğer güvenli yol olacaktır.

Doğum çikolatası ailenin olduğu eve sipariş ediliyorsa hangi gün hastaneden taburcu olacaklarını doğru biçimde teyit edin. Ev ziyaretlerinin bu süreçte yoğun olacağını düşünerek bebek hediyelik çikolata çeşitliliğini bol tutun ve sayıca fazla bir kutu sipariş edin.



Schocolate Bebek Doğum Çikolataları


Bebek doğum çikolatası söz konusu olduğunda hem lezzet hem de doğru, sorunsuz teslimat Schocolate’den sorulur! Dünyanın neresinde olursanız olun hislerinizi sevdiklerine ulaştırıyor, mutluluğunuzu paylaşıyoruz.

Sevdiklerinizin ağzına layık, kalitesiyle damak çatlatan ve doğuma yakışır sevimlilikte bir paketleme ile bizler her özel günde olduğu gibi bu günlerde de sizin ve sevdiklerinizin yanındayız! Bebişe ilk hediyesini Schocolate dünyası ile verin!


Yenidoğan bebek çikolatalarıyla ilgili diğer içeriğimize de buradan ulaşabilirsiniz.






15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page