Sevgiliye Kadınlar Günü Hediyesi Olarak Ne Alınır?
top of page

Sevgiliye Kadınlar Günü Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Güncelleme tarihi: 6 Mar 2023


Kadınlar için özel anlam ifade eden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü; kadınların emeklerinin, özverilerinin ve değerlerinin sembolik olarak hatırlandığı önemli bir gün. Tüm dünyada aynı tarihte kutlanan kadınlar gününde erkekler hayatlarındaki kadınlara çeşitli hediyeler alır. Kadınlar günü için hediye alternatifleri oldukça fazla. Ancak kadınlar günü hediyesi seçimi yapmak son derece zorlayıcı bir husus. Özellikle kadınlar günü için hediye alınacak kişinin sevgili olması, hediye seçiminde daha özenli davranılmasını zorunlu kılar. Siz de kadınlar gününde sevgilinize ne hediye alacağınız hakkında kararsız kalıyorsanız, aşağıdaki önerileri inceleyebilirsiniz.



Gül Buketi

Sevginin, masumiyetin ve saflığın ifadesi olan gül, kadınlar günü hediyesi olarak verilebilecek en uygun ürünler arasında. Özellikle buket halindeki güller, kadınlar tarafından büyük ilgi görüyor. Ancak buket içerisinde hangi renk güllerin yer alacağının da iyi seçilmesi lazım. Zira her gül renginin farklı bir anlamı var. Ayrıca sevgilinin hangi renk gülleri daha çok sevdiğinin bilinmesi de bu noktada daha kolay seçim yapılabilmesine olanak tanır. Hediye doğrudan sevgiliye alınacağı için kırmızı renkli güller tercih edilebilir. Aşkın sembolü olan kırmızı gül ile sevgilinin gönlü kolayca alınabilir.

Kırmızı canlı gül buketiyle birlikte sevdiklerinize özel çikolata kutusu göndermek için tıklayınız.



Kalp Kutu Çikolata

Kadınların erkeklere kıyasla çikolatayı daha fazla sevdikleri bilinen bir gerçek. Bu yüzden de sevgiliye kadınlar günü hediyesi olarak çikolata da alınabilir. Damakta unutulmaz bir tat bırakan ve yüzde tebessüme neden olan çikolata kutuları, kadınlar günü hediyeleri arasında önemli bir alternatif olarak görülür. Özellikle kalp kutulu çikolatalar ile kadınlar günü daha renkli bir hale getirilebilir. Ancak doğrudan damağa hitap eden bir hediye olmasından dolayı, bazı hususların da göz önünde bulundurulması gerekir. Bu hususlar kısaca şu şekilde sıralanabilir:

· Estetik Görünüm: Hediyelik olarak alınacak çikolataların iyi şekilde paketlenmiş olması gerekir. Lezzetine bakmadan önce hediyenin kalitesi hakkında en iyi fikir verici olan dış görünümün, gözü tatmin edecek düzeyde olması büyük önem taşır.

· Tazelik: Kadınlar günü hediyesi olarak alınacak çikolatanın taze olması da mutlaka dikkat edilmesi gereken noktalardan. Bunun için yalnızca son kullanma tarihine bakmak yeterli görülmez. Alınacak çikolatanın doğru saklama koşullarında saklanmış olması da tazelik üzerinde belirleyicidir. Taze olmayan çikolatalar hem kötü bir tada sahiptir hem de sağlık için olumsuz etkiler yaratabilir.

· Yoğun Lezzet: Çikolatanın lezzetinin yoğun olması, onun sevilme ölçütü olarak kabul edilebilir. Bu yüzden de çikolatası fazla, kaliteli ürünlerin hediye alınması önerilir.




Kişiye Özel Çikolatalar

Kişiye özel ürünler, hediye alınan kişinin kendini daha özel hissetmesini sağlar. Kadınlar günü hediyesi olarak kişiye özel hazırlanan çikolataların tercih edilebilmesi de mümkün. Kadınların çok sevdikleri çikolataların kendi isimlerine özel hale getirilmesi, hediyenin değerinin daha da artmasına yardımcı olur. Bu noktada harf şeklindeki çikolatalardan hazırlanmış isimler ya da mesajlar kullanılabilir. Ya da kişiye özel olarak hazırlanan kutu ve süslemelerle çikolata kutusu daha özel hale getirilebilir.




Takı Seti

Takılar da kadınlar için vazgeçilmez hediyeler arasında. Özellikle gümüş ve altın gibi değerli madenlerden imal edilen takılar, kadınlara her zaman cazip gelir. Kolyeler, hediye olarak alınan takılar arasında ilk sırayı yer alır. Estetik görünüme sahip çeşitli kolye uçları ile birlikte alınacak bu hediyeler, unutulmaz bir kadınlar günü hediyesi olabilir. Ayrıca küpe ve yüzükler de bu doğrultuda isimleri anılması gereken hediyelerdendir. İsim yazılabilir, kişiye özel bileklikler de kadınlar gününde sevgiliye hediye olarak alınabilecek ürünler arasında sayılabilir.



Konsept Hediye Setleri

Kadınlar günü hediye setleri arasında en çok tercih edilen ürünler konsept hediye setleridir. Bu setler içerisinde kadınlara özel aksesuarlar, dekoratif objeler, kar küreleri, kalemler ve defterler yer almaktadır. Bunların yanı sıra gurme ürünlerden kahve ve çikolata seçenekleri de kutunun içerisinde bulunmaktadır. Kadınlar günü hediye seçenekleri arasında bugüne uygun, hediyeyi vereceğiniz kişiye kendini özel hissettirecek ve bol çeşitli konsept hediye setlerine Schocolate ürünleri arasında ulaşabilrisiniz. Mevcut setlere ek olarak kadınlar günü hediyesi için kendi kutunuzu oluşturabilirsiniz. Kutu içeriğinde neler yer alabilir?

Çikolata ve kahve

Mum ve saksıda kuru çiçek

Defter, kitap ve kalem

Matara ve kahve demleme aparatları

Kar küresi, kolye ve küpe

Fincan ya da kupa

Kolonya

Dekoratif objeler ve hobi ürünleri

Tebrik, motivasyon veya özel not kartları

Mevcut setlere ek olarak kadınlar günü hediyesi için kendi kutunuzu oluşturabilirsiniz. Kutu seçiminden içerisinde yer alacak ürünlere ve özel notlara kadar kendiniz belirleyebileceğiniz bu kişiselleştirilmiş hediye kutusu ile değer verdiğiniz tüm kadınları en özel günleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde mutlu edebilirsiniz.



Kişiye Özel Sihirli Kupalar

Dünyanın en büyülü varlıkları şüphesiz kadınlar. Onlara kendileri gibi sihirli kupalar armağan etmek oldukça yerinde bir hediye olacaktır. Peki sihirli kupalar nedir? İçerisinde bulunan sıvının sıcaklığına ve soğukluğuna göre dış görünümü değişen hem eğlenceli hem de güzel anlarınızı nakşedebileceğiniz kupalardır. İçerisi boşken tamamen siyah görünen kupa içerisine sıcak ya da soğuk bir sıvı konulduğunda dışarısında baskısını yaptırdığınız görsel ya da yazı görünecektir. Kadınlar günü hediyesi için bu sihirli kupalara nasıl baskılar yaptırılabilir?

  • Hediye vereceğiniz kişiyle çekilmiş güzel bir anın fotoğrafı.

  • Hediye vereceğiniz kişinin adı.

  • Hediye vereceğiniz kişinin sevdiği bir ressama ait beğendiği bir tablo.

  • Hediye vereceğiniz kişinin sevdiği birini ya da bir şeyin fotoğrafı.

  • Hediye vereceğiniz kişinin sevdiği bir dizi ya da filmden iyi hissettiren bir sahnenin fotoğrafı.

  • Hediye vereceğiniz kişinin sevdiği bir hayvanın ya da evcil hayvanının fotoğrafı.

Her gün olduğu gibi bu özel günde de hayatınızdaki kadınları mutlu edebilmek ve özel hissettirebilmek için onlar için en özenli hediyeyi seçmek istiyorsanız Schocolate’yi ziyaret etmeyi unutmayın.




34 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page