Sevgililer Gününe Özel Hediye Fikirleri
top of page

Sevgililer Gününe Özel Hediye Fikirleri

Güncelleme tarihi: 16 Ara 2022

Sevgililer günü, yılda bir defa gerçekleşen ve sevgililerin çeşitli sürprizler ile birbirlerini mutlu ettikleri günlerden biri. Sevgililer adına önem taşıyan sevgililer gününde hediye seçimi yapmak ise son derece kafa karıştırıcı. Zira sevgililer günü hediye olanakları oldukça fazla. Bu ürün çeşitliliği içerisinden doğru seçimi yapabilmek ve sevgiliyi gerçek anlamda mutlu edebilmek için her şeyden önce onun iyi tanınması lazım. Sevgilinin nelerden hoşlandığını ya da nelerden hoşlanmadığını bilmek, doğru hediyeyi seçebilme noktasında büyük önem taşır. Ayrıca alınacak hediyenin kalitesine de özen gösterilmesi gerekir. Bu noktada bazı hediye fikirlerinden söz edebilmek mümkün.



Dekoratif Hediyeler

Dekoratif ürünler hem sevgililer gününde hem de diğer önemli günlerde hediyelik olarak akla ilk gelen ürünler arasında. Evlerde ya da ofislerde kullanılabilecek şekillerde tasarlanmış olan dekoratif ürünlerde, ürün yelpazesi oldukça geniş. Bu noktada sevgilinin ne tür dekoratif ürünlerden hoşlandığını bilerek hareket etmek, ürün çeşitliliğinin bir nebze olsun azaltılmasına ve daha kolay seçim yapılabilmesine olanak tanır. Tablolar, dekoratif hediye denildiği zaman ilk hatırlanan ürünlerden. Özellikle son yıllarda sıkça tercih edilen led ışıklı tablolar ile kanvas tablolar bu ürünleri daha fazla tercih sebebi haline getirmeye başladı. Bununla birlikte duvara asılabilecek çeşitli objeler ve şekillerden de söz edilebilir. Duvar saatleri, duvar süsleri, duvar oyuncakları ve daha pek çok ürün bu doğrultuda anılabilir. Maket oyuncaklar da sevgililer günü hediye seçenekleri arasında sayılabilir. Genellikle çalışma masaları için alınan bu ürünlerin ahşap olanları, ortama dekoratif olarak farklı bir hava katar. Elbette bu noktada bibloları unutmak da olmaz. Dekoratif hediyeler için daha pek çok alternatiften söz edebilmek mümkün.



Kişiye Özel Hediyeler

Sevgililer günü hediye olanakları arasında kişiye özel hediyelerden de bahsetmek gerekir. Genel olarak üretilmiş ve herkese hitap eden hediyeler yerine, sevgilisine daha özel hissettirebilmek adına hazırlanan kişiye özel hediyeler, özellikle kadınların büyük ilgisini çeker. Üzerinde sevgilinin adının ya da ona ait bir fotoğrafın yer aldığı bu hediyelerin hazırlanması için daha önceden sipariş verilmesi gerekebilir. Bu yüzden de kişiye özel hediye yaptırmak isteyenlerin, biraz daha erken harekete geçmeleri önerilir.

Kişiye özel çikolata seçeneklerimize de buradan bakabilirsiniz.


Kırmızı Kutu Kalp Çikolata

İnsanlar hediye alırken genellikle kalıcı olmasını isterler. Bu yüzden de yenilebilecek şeyler hediye olarak algılanmaz. Ancak bu tam anlamıyla bir yanılgıdır. Yoğun lezzetli bir çikolata da pek tabi sevgililer günü hediyesi olabilir. Hatta sevgililer günü hediye olarak hazırlanan pek çok çikolata ürününden de bahsedilebilir. Özel olarak hazırlanan kırmızı kutulu kalp çikolatalar, sevgililer gününde sevgilinin ağzında bir tat bırakabilmek ve onun mutlu olmasını sağlamak için iyi bir alternatiftir. Üstelik kutulu çikolatalarda da istenilmesi durumunda isim kullanılabilir ve bu ürünlerin kişiye özel hale gelmesi sağlanabilir. Ancak sevgililer günü hediyesi olarak çikolata seçileceği zaman, diğer hediyeliklerden daha fazla özen gösterilmesi gerekir. Zira çikolatalarda tat, kalite ve tazelik büyük önem taşır. Her şeyden önce alınacak çikolatanın taze olmasına dikkat edilmelidir. Bundan emin olabilmek için yalnızca son kullanma tarihine bakmak da yeterli olmaz. Bu yüzden de çikolata alınacak firmanın güvenilir olduğundan ve ürünlerini, tazelikleri bozulmayacak şekilde depolayıp dağıttığından emin olunmalıdır.

Kırmızı kalp kutu çikolata ürünümüze göz atmak için tıklayınız.


Kar Küreleri

Kar küreleri, uzun yıllardan beri hem sevgililer gününde hem de diğer özel günlerde hediye olarak tercih edilen ürünler arasında yer alır. Estetik bir görünüme sahip olan ve insana soğuk kış gecelerinde sıcak bir anıyı hatırlatan kar küreleri, sevgilinin yüzünde kalıcı bir tebessüm oluşturabilmek adına iyi bir seçenektir. Günümüzde özellikle kar kürelerine duyulan ilginin artmasıyla birlikte, bu ürünlerde bir çeşitlenmeye şahit olabilmek de mümkün. Önceleri yalnızca içerisinde hareket eden karların ve şekillerin olduğu bu kürelerin, şimdilerde müzik çalan modelleri de mevcut. Ayrıca led ışıklarla donatılmış olan yeni kar küresi modelleri de bu ürünleri daha ayrıcalıklı bir hale getiriyor. Bu özelliklerinden dolayı kar küreleri aynı zamanda gece lambası olarak da kullanılabilir. Bu geniş ürün yelpazesi içerisinden sevgililer günü hediye olarak doğru kar küresini seçebilmek için, sevgilinin beğeni yargılarına göre hareket etmek de göz ardı edilmemesi gereken hususlardan.


Kişiye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak

Kişiye özel hediyeler, her zaman karşıdaki kişinin kendini daha değerli hissetmesini sağlar. Herkesin kullanımı için üretilmiş olan sıradan hediyeler, bazen ilgi çekici olmayabilir. Oysa kişiye özel hediyeler, sıradan bir ürün olsa bile bu özelliklerinden dolayı daha fazla beğeni alabilir. Sevgililer günü hediye olarak kişiye özel bir ürün almak isteyenler için alternatifler son derece fazla. Resimli kupa bardaklar da bu çeşitlilik arasında önemli bir yere sahip. Bu noktada hediyeyi hazırlayacak olan firmaya sevgiliye ait bir fotoğrafın gönderilmesi yeterli. Elbette bu sevgililerin bir arada oldukları mutlu bir anın fotoğrafı da olabilir. Bu hediyelerin hazırlanması biraz zaman alabileceği için, erken harekete geçmek önerilir. Özellikle sevgililer günü sürecinde talep yoğunluğunun artacağı da göz önünde bulundurulduğu zaman, erkenden sipariş vermenin çeşitli olumsuzluklar ile karşılaşmamak adına önem taşıdığından söz edilebilir.


Hediye Sepetleri

Sevgilisine ne hediye alacağı konusunda kafası karışık olan ya da tek bir hediye ile yetinmek istemeyenler için de bazı seçenekler mevcut. Hediye sepetleri bu doğrultuda en çok tercih edilen ürünler. Bu sepetlerin içerisinde aynı anda birden fazla hediye çeşidi bulunabilir. Farklı çikolata ya da tatlı türlerinden oluşan bir sepet hazırlayabilmek mümkün. Ayrıca bunun içerisine küçük oyuncaklar ya da sevgilinin mutlu olacağı türden minyatür ürünler de doldurulabilir. Sevgililer günü hediye için düşünülen hediye sepetleri, evde de kolaylıkla hazırlanabilir. Ancak evde hazırlanacak olan sepetlerin süslemesinin iyi yapılmasına özen gösterilmelidir. Hediye sepetlerinin içerisine konulabilecek şeyler için bir sınırlandırma yapılmasına gerek yok. İstenilen ve sevgilinin hoşuna gideceği düşünülen her şey bu sepetlerin içerisinde yer alabilir.


Sevgili T-Shirtleri

Sevgili t-shirtleri son yıllarda oldukça moda. Özellikle yaz aylarında çift tişörtleri ile gezen pek çok sevgiliye rastlayabilmek mümkün. Daha çok birbirini tamamlayan ya da birbiri ile çeşitli yönlerden uyum sağlayan sevgili tişörtleri tercih edilse de sevgililerin isimlerinin veya resimlerinin yer aldığı tişört modellerine de sıklıkla rastlayabilmek mümkün. Bu noktada hangi modelin seçileceğine, sevgilinin tarzı da göz önünde bulundurularak karar verilmesi lazım. Özel baskı olarak hazırlanacak t-shirt modellerinde zaman kaybı yaşanabilmesi söz konusu olduğu için, kişisel ürünlerde olduğu gibi erkenden harekete geçilmesi önerilir.


Gül Buketi

Sevgililer günü için çiçek hediye etmek de çok yaygın olan bir durum değil. Genellikle çiçekler, diğer hediyelerin yanında verilir. Burada da çikolatalarda olduğu gibi, hediyenin kalıcı olması gerektiği gibi bir zorunluluktan hareket edilir. Oysa özenle hazırlanmış gül buketleri de sevgililer günü hediye seçenekleri arasında önemli bir yer tutar. Aşkın sembolü olan kırmızı gülleri kullanarak hazırlanacak olan gül buketleri ile sevgilinin yüzünde tebessüme yol açmak ve onda unutulmaz bir iz bırakabilmek mümkün. Daha çok kadınlara hediye olarak alınan gül buketleri, onlar tarafından çoğu zaman ilgi ile karşılanır. Kırmızı gül buketlerinin yanı sıra kırmızı ve beyaz renkteki gülleri bir arada kullanarak buket hazırlayabilmek de mümkün. Saflığı ifade eden beyaz güller ve aşkı ifade eden kırmızı güller bir arada kullanıldığı zaman, daha etkili bir hediye yaratılabilir. Bununla birlikte farklı renklerdeki güller ile daha farklı çiçekler de buketler içerisinde yer alabilir. Hazırlanacak buketin kalitesi ve gösterişli olması bu noktada son derece önemli. Ayrıca buket içerisinde yer alacak çiçeklerin solgun durmamasına da dikkat edilmesi gerekir.

Kalp kutu çikolata ve yanına da bir gül buketi tamamdır diyenlerdenseniz, sizin için hem gül buketi hem de kalp çikolatayı bir araya getirdik. LoveBirds Hediyelik Çikolata Kalp Kutu ve Kırmızı Canlı Gül Buketi satın almak için ürünün üzerine tıklamanız yeterli.


Fotoğraf Albümü

Sevgililer, birlikte geçirdikleri zaman boyunca pek çok güzel anı biriktirir. Bu anıların bir kısmı fotoğraflanır ve saklanır. Birlikte çıkılan seyahatlerde çekilen fotoğraflar, birlikte geçirilen bir doğum günü, daha önceki sevgililer günü ve daha pek çok fotoğraflanmış anı sevgililer günü hediye için bir araya getirilebilir. Esasında sevgili için fotoğraf albümü hazırlamak, çok eski zamanlardan beri başvurulan yöntemler arasında. Henüz hediye çeşitliliğinin bu denli yaygın olmadığı ve fotoğrafların da nadir bulunduğu dönemlerde, sevgililer için fotoğraf albümü oluşturmanın önemi büyüktü. Günümüzde bu zorluklar ortadan kalkmış olsa bile nostaljik bir hediye olarak fotoğraf albümlerinin kullanıldığına sıklıkla rastlamak mümkün. Sevgili için fotoğraf albümü hazırlanırken; hazır albümler kullanılabileceği gibi, evde basit malzemelerle bir albüm de oluşturulabilir. Evde kendi albümünü hazırlamak isteyenler için internet üzerinden pek çok tasarım fikrine erişebilmek mümkün. Bu noktada esas önemli olan, albüm için hangi fotoğrafların seçileceği. Sevgili için önem taşıyan anıların fotoğraflarını bir araya getirmek ve onları albüm halinde hediye etmek, bu hediyenin daha anlamlı hale gelmesini sağlar.


Pelüş Oyuncaklar

Pelüş oyuncaklar, daha çok kadınlara hediye olarak alınan ürünler arasında yer alır. Nedeni tam olarak bilinmese de kadınlar pelüş oyuncaklara karşı çoğu zaman ilgi duyarlar. Özellikle boyutları büyük olan oyuncaklar bu noktada daha ilgi çekicidir. Bu yüzden de sevgililer günü hediye alırken pelüş oyuncakların da göz ardı edilmemesi gerekir. İyi bir pelüş oyuncak ile sevgili mutlu edilebilir. Ancak alınacak ürünün kalitesine ve cilt ile temas halinde herhangi bir alerjen oluşturmamasına da özen gösterilmesi gerekir. Bu noktada biraz seçici davranmak, alınacak hediyenin tam amacına kavuşabilmesini sağlar.


Hem pelüş ayıcık hem de çikolata almak isterseniz Forever Love You Kutu & Peluş Ayıcık ürünümüze göz atabilirsiniz.


Hediye Çikolata Kutusu

Çikolata, sevgililer günü için en iyi hediyelerden biridir. Mutluluk hormonlarının artmasına neden olan çikolata ile sevgiliyi mutlu edebilmek mümkündür. Üstelik çikolatanın ağızda bırakacağı tat da göz ardı edilmemesi gereken hususlar arasında yer alır. Sevgililer günü hediye olarak çikolata almak isteyenler için pek çok alternatif mevcut. Ancak tüm çikolataların aynı düzeyde kaliteli ve lezzetli olduğundan söz edebilmek oldukça zor. Bu yüzden de hediye çikolata kutusu seçerken bir dizi hususun göz önünde bulundurulması lazım. Öncelikle çikolatanın tazeliği ve lezzeti dikkate alınmalıdır. Bu noktada bilinirliği yüksek markaları tercih etmek ya da daha önce müşterileri tarafından genellikle olumlu yorumlar almış markaları seçmek daha doğru olur. Günümüzde internet ortamında markalara dair yorum ve şikayetlere erişebilmek kolay hale gelmiştir. Bununla birlikte alınacak ürünün iyi bir şekilde kutulanmış olmasına da özen gösterilmesi gerekir. Sevgililer günü hediyesi olarak verilecek çikolata kutusunun, bu güne özel paketlenmiş olması büyük öneme sahip. Gelişigüzel bir hediye paketi kullanılması, hediyenin değerinin düşmesine yol açar ki bu da istenmeyen bir durumdur.


Hediyelik çikolata kutularına buradan bakabilirsiniz.


14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page