Kişiye Özel Çikolatalar ile Sevdiklerinizi Mutlu Edin!
top of page

Kişiye Özel Çikolatalar ile Sevdiklerinizi Mutlu Edin!

Güncelleme tarihi: 16 Ara 2022

Çikolatalar, yediden yetmişe herkesin severek tükettiği atıştırmalıklardan. Mutluluk hormonu salgılanmasını artıran, kişiyi kendini iyi hissettiren, ağızlarda güzel bir tat bırakan çikolatalar, aynı zamanda iyi bir hediyelik. Hemen her duruma uygun bir hediyelik olan çikolataların farklı türleri mevcut. Ancak çikolata hediye edileceği zaman, alınacak ürünü herkese hitap eden sıradanlıktan kurtarmak da son derece önemli. Kişiye özel çikolata bu doğrultuda en iyi alternatif. Özel olarak hazırlanan ve üzerine verileceği kişinin ismi yazılan bu çikolatalar ile unutulmaz bir hediye hazırlayabilmek mümkün.


Kişiye Özel İsimli Çikolatalar

İsimli çikolatalar kişiye özel olarak imal edilir. Tek çeşit üretilen ve herkese hitap eden çikolataların aksine, yalnızca hediye edilecek kişiye hitap eder. Kişiye özel çikolata hazırlamak için genellikle madlen çikolata çeşitleri kullanılır. Sütlü, bitter ve beyaz olmak üzere üç farklı türü olan madlen çikolataların geniş paket yüzeylerine istenilen isim yazılır. Bu çikolatalar aşağıdaki gibi çok farklı durumlarda hediye edilebilir:

· İsteme Çikolatası: Kültürümüzün önemli ritüellerinden olan ve kız tarafı ile erkek tarafının bir araya gelerek hem tanıştıkları hem de aralarında küçük bir söz yaptıkları isteme törenleri, tam anlamıyla tatlı yiyip tatlı konuşma meclisleri. Bu özel günde kişiye özel çikolata hediye götürülerek ortamda mutluluk rüzgarları estirilebilir.

· Nişan Çikolatası: İsteme törenleri gibi önem arz eden evlilik ritüellerinden biri olan nişan geceleri için de kişiye özel isimli çikolata hediye götürebilmek mümkün. Yalnızca evlenilecek kişinin ismi yazılabileceği gibi, aile bireyleri için de ayrı ayrı çikolatalar hazırlanarak daha yoğun bir mutluluk yaratılabilir.

· Sünnet Çikolatası: Sünnet olan çocukların kendilerini mutlu hissetmeleri için onlara da üzerlerinde kendi isimlerinin yer aldığı özel çikolatalar götürülebilir.

· Doğum Günü ya da Sevgililer Günü Çikolatası: Sevilen kişilerin doğum günlerinde ya da sevgililer gününde de isimli özel çikolatalar tercih edilebilir.


En Özel Günlerde Mutluluk Kaynağı

Kişiye özel çikolata hediye edilebilecek durumları daha da artırabilmek mümkün. Her duruma uygun olan bu çikolatalar, gerçek anlamda bir mutluluk kaynağı. Damaklardan tadı, yüzlerden tebessümü eksik etmeyen bu hediye ile sevdiklerinizi mutlu edebilmeniz mümkün. Tam anlamıyla mutluluk kaynağı olan isimli çikolatalar sayesinde, zihinlerde de tatlı bir anı yaratabilirsiniz.


Renkleri, Şekilleri ve Tazeliğiyle En Güzel Hediye

Kişiye özel isimli çikolatalar, genellikle madlen çikolata kullanılarak hazırlanır. Madlenlerin yüzeylerinin düz ve geniş olması, onları bu doğrultuda en ideal çikolatalar haline getirir. Ancak daha farklı türdeki çikolatalar kullanılarak da isimli çikolata hazırlanabilir. Kalp biçimli çikolatalar, drajeler veya yuvarlak çikolatalarda da kutu üzerine isim yazılarak özelleştirme yapılabilir. Bunun için tek bir çikolata kullanmak yerine, birden fazla çikolata türü tercih edilebilir. Daha canlı ve mutlu edici bir görünüm yaratan rengarenk kişiye özel çikolata çeşitleri, ortama sıcak bir hava katar.


Schocolate Kişiye Özel Çikolatalar

Kişiye özel çikolata alarak sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için alternatifler oldukça fazla. Ancak alınacak çikolatanın kaliteli ve lezzetli olabilmesi için, nereden alındığına da dikkat edilmesi gerekir. Tazelik, lezzet, koku, estetik ambalaj ve marka bilinirliği, iyi bir kişiye özel çikolata alabilmenin olmazsa olmazlarından. Faaliyete başladığı günden beri müşteri memnuniyeti odaklı sunduğu ürünleriyle ön plana çıkan Schocolate, kişiye özel bebek, söz nişan çikolata çeşitleriyle de gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek markalardan. Yüksek kaliteli malzeme kullanarak imal ettiği çikolataları şık ve estetik kutularıyla müşterilerine ulaştıran Schocolate’ı tercih ederek, siz de sevdikleriniz için tatlı bir hediye hazırlayabilirsiniz.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page