Mutluluk veren hediye: çikolata
top of page

Mutluluk veren hediye: çikolata

Güncelleme tarihi: 23 Oca 2023

Hediyeleşmek insanlığın ortak değerlerinden en güzeli, en sevgi dolu olanı, en çok mutlu edeni... Karşılık beklemeden bir insana ona değer verdiğimizi, önemsediğimizi göstermekten, karşılıklı mutlulukları, acıları paylaştığımızı ifade etmekten daha insanca ne olabilir ki? Mutlu etmek için sunduğumuz en güzel hediye ise mutlu veren bir hediye olmalı, çikolata gibi.

S Chocolate olarak uzun zamandan beri kendimizi ifade etmekte kullandığımız bir mottomuz var:

"Bazen bir kutlama, bir tebrik, bazen teşekkür ve minnettarlık, bazen işimizde başarıyı bizimle paylaşanlara küçük bir hediye, bazen geçmiş olsun dileği, bazen aileye katılan minik bebeği karşılamak, bazen bir ömür boyu sürecek bir beraberliğe adım atmak, bazen mutlu etmek, bazense sadece mutluk olmak için: S Chocolate"


Aslında hediyelik çikolata hayatın her anında: evliliğe adım atarken söz, nişan, isteme tepsi ve gondollarında, işyerinde terfi almış yada yeni işe başlamış bir yakınımızı tebrik ederken gönderdiğimiz, hasta ziyaretine giderken yada bizi iyileştiren doktorumuza teşekkür etmek için götürdüğümüz hediyelik çikolata kutularında, bebeğimizin sağlıkla dünyaya gelmesinin mutluluğunu paylaşırken ziyaretçilere sunduğumuz bebek doğum sepetlerinde, bazen mutlu ettikçe mutlu olduğumuz eşlerimize, sevgililerimize verdiğimiz kalp kutu çikolata yada kalpli çikolatalarda, çocuklarımızı ödüllendirdiğimiz minik lezzetlerde, yada özür için gönderdiğimiz üzüntümüzü ifade eden hediyelik kutularda, yada bir makama, resmi bir yere giderken sunduğumuz saygımızı ifade eden hediyelerimizde, evimize gelen misafire ikram ettiğimiz şekerliklerde... Her yerde çikolata var, daha da güzelleştirmek, iyileştirmek, insanları birbirine yakınlaştırmak için.


Biz S Chocolate olarak sizin götüreceğiniz hediyelik çikolataları en şık süslemelerle hazırlamaktan ve mağazamızda sizlere sunmaktan çok mutlu oluyoruz. Sizin ziyaret etmeye fırsat yada imkan bulamadığınız durumlarda İzmir içi ilçelere kendi kuryelerimizle aynı gün teslimat yaparak mutluluğu sizin adınıza da taşıyoruz. Tüm bu anları düşünerek hazırladığımız, kalp kutular, rengarenk çikolata paketleri yada daha sade/şık paketlerimizle size çok bir çok alternatif sunuyoruz. Mutlu etmek ve mutlu olmak için hep yanınızdayız...





33 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page